Thuis » “Game of Thrones” ster Emilia Clarke ontving de Orde van het Britse Rijk uit handen van Prins William

Advertentie

“Game of Thrones” ster Emilia Clarke ontving de Orde van het Britse Rijk uit handen van Prins William

door Aiden Mol

Game of Thrones-ster Emilia Clarke, 37, is samen met haar moeder Jennifer medeoprichters van de liefdadigheidsinstelling voor herstel van hersenletsel die ze hebben opgericht nadat Emilia in 2011 en 2013 hersenbloedingen kreeg. De hertog van Wales overhandigde hen de Orde van het Britse Rijk voor hun belangrijke liefdadigheidswerk.

Emilia’s eerste bloeding deed zich voor toen ze in de sportschool was tijdens het filmen van Game of Thrones. De actrice begon met haar liefdadigheidswerk nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, toen ze zich realiseerde dat mensen zoals zij speciale steun nodig hadden.

In het ziekenhuis krijg je elke dag te horen dat je doodgaat. Je wordt elke twee uur gecontroleerd,” zei Clarke naar verluidt.

De actrice gaf toe dat ze na haar ontslag niet thuis kon blijven uit angst voor een terugval en keerde terug naar het ziekenhuis.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie