Thuis » Adele gaf voor het eerst commentaar op het wervelende schot van de basketbalwedstrijd

Advertentie

Adele gaf voor het eerst commentaar op het wervelende schot van de basketbalwedstrijd

door Aiden Mol

Tijdens een ander concert van haar Weekends with Adele tour in Las Vegas sprak de 35-jarige superster Adele over haar stemming voor de NBA All-Star Game van 2022.

Herinner je je die virale meme waarin ik eruit zie alsof ik nergens om geef? Ik wil graag wat context geven. Ik weet dat het gek klinkt, maar ik vind het echt niet leuk om beroemd te zijn. Natuurlijk weet ik dat ik naar een basketbalwedstrijd zit te kijken. Maar Rich was op dat moment aan het werk en aan het praten met andere mensen. Ik vond het prima. Ik vond het niet erg, eerlijk gezegd, ik was daar in mijn eentje op zoek naar Michael Jordan,” vertelde Adele aan het publiek.

Ze ging door met het verhaal, wat de interesse van de toeschouwers aanwakkerde.

De cameramannen kwamen naar me toe en vroegen me twee keer om een foto. Ze zeiden: “Vind je het erg als we een foto van je maken? Mogen we je op het scherm laten zien?”. Ik zei: “Alsjeblieft niet. Ik heb net een concert in Las Vegas afgezegd.” Ze kwamen terug en filmden me!

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie