Thuis » Natalie Portman over geruchten rond haar privéleven: ‘Het is verschrikkelijk’

Advertentie

Natalie Portman over geruchten rond haar privéleven: ‘Het is verschrikkelijk’

door Aiden Mol

“Natalie Portman, 42 jaar, staat op de cover van het nieuwe nummer van de modepublicatie in gezelschap van sterren als Bradley Cooper, Jenna Ortega, Pedro Pascal en anderen. Het 30e jubileumnummer bevat een uitgebreid interview met de Oscarwinnares en ster van de bejubelde film May December van vorig jaar. De actrice deelde haar gedachten over haar carrière en persoonlijke leven en zei dat werken in de film een voorrecht is dat vrouwen zich nauwelijks kunnen veroorloven.

Acteren vereist veel mensen in je leven om mee te gaan in je ondernemingen. En ik denk niet dat dat mogelijk is. Ik denk dat het fijn is om mensen in je leven te hebben, familie, die zeggen: “We willen dat je jezelf bent.” Ik heb het in de eerste plaats over de kinderen. Soms lees ik ze een verhaaltje voor het slapengaan voor en dan worden ze gek. Ze hebben dan zoiets van: “Echt niet, zeg niet die rare, enge stem, we hebben mama’s stem nodig.”

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie