Thuis » Vampiers onder ons: ‘Saltburn’-ster Barry Keoghan had een ‘bloederige’ fotoshoot

Advertentie

Vampiers onder ons: ‘Saltburn’-ster Barry Keoghan had een ‘bloederige’ fotoshoot

door Aiden Mol

Barry Keoghan, bij het grote publiek bekend van de films “Saltburn”, “Banshee Inisherina” en “Batman” met Robert Pattinson, verrast het publiek graag met zowel provocerende beelden op rode lopers als ongewone fotoshoots in de pers. De 31-jarige acteur werd de held van een nieuwe opname van W Magazine, waar hij verscheen in de sinistere rol van een vampier.

In de nieuwe opnamen leest Keoghan de roman “Twilight”, drinkt hij uit een beker met de afbeelding van “Buffy the Vampire Slayer”, poseert hij in een badkuip gevuld met nepbloed en eet hij rauw vlees. Op de cover verscheen de acteur in een middeleeuws jasje: voor de opname trok Keoghan zilveren latten aan.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie