Thuis » De ster van “White Lotus” en regisseur van “The Feline Worlds of Louis Wayne” speelt Mozart

Advertentie

De ster van “White Lotus” en regisseur van “The Feline Worlds of Louis Wayne” speelt Mozart

door Aiden Mol

Acteur en regisseur Will Sharpe zal Wolfgang Amadeus Mozart spelen in Sky Television’s bewerking van Milos Forman’s Amadeus. De serie wordt geregisseerd door Joe Barton, vooral bekend van de misdaadserie Geary/Hadji en de sci-fi thriller The Lazarus Project. De opnames beginnen later dit jaar.

In het verhaal komt de 25-jarige Mozart studeren in het bruisende 18e-eeuwse Wenen. Zonder werk en zonder controle van zijn vader vindt hij een bondgenoot in de jonge zangeres Constance, die zijn vrouw wordt. Haar connecties helpen het jonge genie in de baan van hofcomponist Antonio Salieri, wat leidt tot een noodlottige botsing die hun levens en nalatenschap voor jaren zal bepalen.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie