Thuis » Christopher Nolan legt uit hoe je zijn ‘The Argument’ moet begrijpen

Advertentie

Christopher Nolan legt uit hoe je zijn ‘The Argument’ moet begrijpen

door Aiden Mol

De afgelopen drie jaar is regisseur Christopher Nolan erin geslaagd om zijn carrière een draai van 180 graden te geven. Na het uitbrengen van het controversiële “The Road” op het hoogtepunt van de pandemie, die er niet in slaagde om de liefde van het publiek te winnen en over het algemeen slecht presteerde aan de kassa, “schoot” Nolan de megasuccesvolle biopic “Oppenheimer”, die op dit moment alle belangrijke industrieprijzen verzamelt en op weg is naar de Oscars. Nolan heeft echter een scherp argument voor fans waarom zijn vorige film niet werd gewaardeerd.

Misschien is het argument van de regisseur wel het meest controversiële van allemaal. Volgens de regisseur gaat The Argument – meer over de filmische ervaring van het kijken, die hij wilde delen met het publiek. In sommige opzichten is het gewoon een spionage-actiefilm met een knipoog naar “Bond”, maar het gaat meer om het geluid, de muziek en de unieke beelden.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie