Thuis » Van elk lid van The Beatles wordt een aparte film gemaakt

Advertentie

Van elk lid van The Beatles wordt een aparte film gemaakt

door Aiden Mol

Ik voel me vereerd dat ik het verhaal mag vertellen van de grootste rockband aller tijden en ik vind het geweldig om het idee van naar de film gaan uit te dagen. De reden dat Sony zich onderscheidde van concurrerende films is omdat Tom en Elizabeth (let op de studiohoofden) zo gepassioneerd waren over het idee en deze films op een innovatieve en spannende manier in de bioscoop wilden brengen.
De regisseur is van plan om de onderling verbonden verhalen over het leven van de Beatles te vertellen vanuit het perspectief van elk lid van de muziekgroep. De timing van de films zal dichter bij de release bekend worden, maar een voorlopige datum is vastgesteld op 2027. De makers zijn nu actief bezig met het werven van schrijfteams.

Ringo Starr begroette het nieuws met opwinding en schreef op X (voorheen Twitter): “Heb je het nieuws gehoord? Oh mijn god. We steunen allemaal het filmproject van Sam Mendes. Ja, dat doen we echt. Vrede en liefde.”

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie